home

Tarzan Koning der Apen
van Edgar Rice Burroughs

(1)

DIT IS HET OPWINDENDE VERHAAL VAN HET KLEINE ENGELSE JONGETJE DAT MIDDEN IN DE AFRIKAANSE WILDERNIS OPGROEIDE TOT TARZAN VAN DE APEN. DIT OERSPANNENDE BEELDVERHAAL IS GEBASEERD OP EDGAR RICE BURROUGHS' WERELDBEROEMDE ROMAN "TARZAN VAN DE APEN".
TARZAN KONING DER APEN

MUITERIJ IN DE ERGSTE GRAAD! DE BONT GESCHAKEERDE BEMANNING VAN DE "FUWALDA" KWAM IN OPSTAND TEGEN DE DWINGELANDIJ VAN EEN MEEDOGENLOZE KAPITEIN! ONDER AANVOERING VAN MICHAEL MAAKTEN ZIJ EEN GEWELDDADIG EINDE AAN HET GEHATE GEZAG VAN DE SCHEEPSTIRAN....

VLOEKEND EN TIEREND OP EEN VERSCHRIKKELIJKE MANIER HERSCHIEPEN DE UITZINNIGE MANNEN HET DEK VAN HET GROTE SCHIP IN EEN KOMPLEET GEKKENHUIS!

DAAR HEB JE ER NOG TWEE VOOR DE VISSEN!

NEE! LAAT ZE MET RUST, ZEG IK JE! IK BEN NU DE KAPITEIN... EN WAT IK ZEG, IS WET! ZO GAUW WE LAND IN ZICHT KRIJGEN, ZETTEN WE ZE AF MET WAT PROVIAND!

DAT IS ONMENSELIJK! DE STREKEN HIER ZIJN WOEST EN ONGECIVILISEERD! WE ZOUDEN ZIJN OVERGELEVERD AAN VERSCHEURENDE DIEREN EN WILDEMANNEN! DAT KUN JE NIET DOEN!

'T SPIJT ME, MEESTER, MAAR MEER KAN IK NIET VOOR U DOEN! DAT TOLEREREN MIJN MANNEN NIET!De inhoud op deze pagina staat onder :
copyright 2013-2015 by Marten Jonker.